Ik ben Wendy van Sliedrecht en ik woon samen met mijn partner en dochtertje van 3 jaar in Rotterdam.


In april 2013 heb ik mijn certificaat voor Shantala Babymassage gehaald en in december 2013 mijn certificaat voor Draagconsulent.
Beide opleidingen heb ik gevolgd aan de Massage Academie Nederland.


Ik ben ook gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Werker (SPW4+) en ik heb veel ervaring in het werken met kinderen van 0 tot 4 jaar.
Daarnaast ben ik ook gediplomeerd Apothekersassistente en ik werk met veel plezier in een ziekenhuisapotheek.


Mijn passie ligt bij het werken met ouders en  hun kinderen. Met veel enthousiasme hoop ik jou en je baby te kunnen begeleiden in het leren van Shantala Babymassage en het leren dragen door middel van diverse knooptechnieken. Zo kunnen jullie samen genieten van een ontspannen moment en omdat niets lekkerder is dan je baby lekker dicht bij je te dragen!