Eenmalige babymassageles á 45 minuten     € 30,- per keer
In een eenmalige babymassageles kun je kiezen voor diverse massage combinaties, maximaal twee onderdelen per les.
Je kunt kiezen voor een massageles van de armen en benen, romp en buik, rug en gezicht.
Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een romp/buikmassage. Deze massagecombinatie is goed voor baby's die darmkrampjes en obstipatie hebben. Deze massage biedt verlichting voor baby's met dergelijke krampjes.

Babymassage 4-daagse cursus     € 100,- eenmalig
Wanneer je alle technieken van de babymassage wilt leren biedt een volledige cursus een uitkomst. Tijdens deze cursus leer ik je alle technieken van de massage en sluiten we de cursus af met de Tummytub.


Babymassage opfrisles á 45 minuten     € 30,- eenmalig
Deze speciale les is voor ouders die al ervaring hebben met Shantala Babymassage. We nemen alle technieken samen door en kijken waar de knelpunten zijn.  Dit kunnen handelingen zijn die niet helemaal goed gaan of handelingen die je niet meer weet.  Ik geef hierbij adviezen.


Tweeling babymassageles á 45 minuten     € 50,- per keer
Deze les is speciaal bedoeld voor ouders met een tweeling. De massage kan uitgevoerd worden voor beide baby's met beide ouders/verzorgers. Is een tweede ouder/verzorger niet beschikbaar, dan kan ik de tweede baby masseren!


Partnertoeslag     € 5,- per keer
Iedere babymassage les is bedoeld voor één ouder met één baby. Wanneer beide ouders aan de les deel willen nemen kan dat, maar dan bereken ik een toeslag. De tweede ouder kan de massage uitvoeren op een speciale babymassagepop.


Bij elke babymassage les is inbegrepen:
-  Massageolie
-  Reader met de massagetechnieken


Bij de babymassage lessen maak ik gebruik van een speciale babymassagepop om de technieken voor te doen. Wanneer je baby om wat voor reden dan ook aangeeft de massage niet prettig te vinden of niet meer verder te willen, dan heb ik een extra pop om op deze  manier de massage te kunnen voortzetten. Zo kun je zelf op een ander moment de massage bij je baby uitvoeren.


Wil je niet zelf masseren, maar je wilt wel dat je baby een keer gemasseerd wordt? Dan is het mogelijk om je baby door mij te laten masseren.


Standaard draagconsult á 90 minuten     € 45,-  (€ 30,- per uur)
In dit consult leer ik je 1 knoop aan. Ik heb doeken bij me die gebruikt kunnen worden, maar als je al een eigen doek hebt mag je die uiteraard gewoon gebruiken.


Kort draagconsult á 30 minuten     €25,-
Een kort consult is voor iedereen die al bekend is met knopen. Wil je graag nog tips om je knooptechnieken te verbeteren? Boek dan een kort consult!
U kunt ook een kort consult boeken wanneer u tips nodig heeft bij het stellen van uw voorgevormde drager.

Nog niet bevallen, maar wilt u wel al knopen leren?
Wilt u alvast een knooptechniek leren zodat je straks je pasgeboren kindje kunt gaan dragen? Dat kan!
Een consult á 60 minuten     € 30,-

Let op!! Het kan zijn dat we tijdens een draagconsult meer tijd nodig hebben dan hierboven genoemd. Dit kan de totaalprijs veranderen!


Alle prijzen zijn incl. 21% BTW!


Reiskosten:
Vanaf 15 kilometer reken ik 21 cent per kilometer. Dit wordt berekend via de ANWB Routeplanner.